linneeaosv.blogg.se

wihoo

Kategori: Allmänt


Yeeeey äntligen har nellson flyttat hem från Norge! En vän som är lika sprallig och knäpp som jag, som har galna idéer och skulle inte tveka på att åka utomlands imorgon om jag frågade. Skönt att du är hemma!

miss my friend

Kategori: Allmänt

nej nu tycker jag att de är dags att komma hem från sälen!!! FATTAR DO

besatt

Kategori: Allmänt

typ död

Kategori: Allmänt


låg hemma idag som en medvetslös idiot. ingen ork att gå till skolan, inte ens ork till att gå upp ur sängen? hm, ja helgen satte sina spår. men har väl en sån bra vän som kommer och hämtar mig. vi drog till erikslund av alla ställen och åt pizza, mmm. 

new

Kategori: Allmänt



åt helvete med himlen

Kategori: Allmänt

chillar med trassliga hörlurar

man kan inte jämföra problem

Kategori: Allmänt

om man hela tiden ska jämföra sig själv med andra blir man galen. jag vet att speciellt tjejer tävlar omedvetet mot andra i utseende mm. de är inget vi gör med flit. man känner sig hotad, man blir rädd och osäker. jag vet att vi alla känt så någon gång, de är mänskligt. men om vi hela tiden ska jämföra oss med andra kommer vi aldrig bli nöjda. du är du och jag är jag. jag har på mig det jag vill och det du vill. men jag kan bli så trött på människor som dömer än utifrån vad man hört från andra? suck. en annan sak jag blir trött på är att de är så fel att framföra sina åsikter? då är man helt plötsligt rasist eller kränker någon. åh blir så trött på mänskligheten ibland. man kan heller inte jämföra sina problem med andras. 

MY ROOM

Kategori: Allmänt

hellu. idag fick jag ryck och städade mitt rum. satt även upp lite bilder på väggen. och jaa, jag sover med tre gosedjurs-hundar :)

tjo bre

Kategori: Allmänt

happy

Kategori: Allmänt

var mycket full och mycket glad så de förklarar suddigheten i bilderna. en av de bästa kvällarna någonsin, smh. 

undan för pundarn

Kategori: Allmänt

Utkast: Jan. 07, 2013

Kategori: Allmänt